вторник, 17 мая 2016 г.

Участь в обласних конкурсних змаганнях юних натуралістів "Знаю, вмію, дію - 2016"

12 травня поточного року з метою розвитку екологічної свідомості, творчих здібностей та професійної орієнтації учнів, залучення їх до проведення практичної роботи по збереженню та відновленню біологічного різноманіття, підвищення ефективності навчально-дослідної роботи в галузі біології, екології, сільського та лісового господарства, квітникарства, озеленення і ландшафтного дизайну, створення умов для самовдосконалення та творчої реалізації особистості на базі комунального позашкільного навчального закладу “Міський палац дітей та юнацтва” м. Дніпропетровська проводилися обласні конкурсні змагання юних натуралістів “Знаю, вмію, дію - 2016”.
Змагання проводилися за напрямами: квітникарство та озеленення, екологія та природоохоронна робота, зоологія, овочівництво, садівництво, лісництво та дендрологія. Змагання проводилися за теоретичним та практичним турами.
За підсумками змагань 41 учасник стали призерами і переможцями заходу і були нагороджені грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації і цінними призами. 
Серед призерів є й наші учениці, яких навчає досвідчений вчитель біології, вчитель вищої категорії Шипота Антоніна Володимирівна:
- учениця 8 класу Лінівенко Еліна посіла ІІ місце в секції "Зоологія", 
- учениця 6 класу Постоєнко Каріна посіла ІІІ місце в секції "Квітникарство та озеленення".

Комментариев нет:

Отправить комментарий